reklama
reklama

Tego jeszcze nie było! Bałucka pizzeria po "Kuchennych rewolucjach" Magdy Gessler sprzedaje... lody!

Opublikowano: Aktualizacja: 
Autor: | Zdjęcie: Karolina Brózda

Tego jeszcze nie było! Bałucka pizzeria po "Kuchennych rewolucjach" Magdy Gessler sprzedaje... lody! - Zdjęcie główne

U pana Tomasza można teraz kupić lody. | foto Karolina Brózda

reklama
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Łódź po godzinachChoć bałucka pizzeria "Przystanek Italia", w której swoją rewolucję przeprowadziła Magda Gessler, miała się zamykać, to wciąż działa.
reklama

Jej właściciel Tomasz Heller wprowadził do menu nową pozycję.

Można tu kupić lody

- Dzięki pomocy mojego kolegi Mateusza Al Najara z "Gorącej Kiełbasiarni" mam teraz lody. Robi się coraz cieplej, obok jest przystanek tramwajowy, może pasażerowie będą je kupować dla ochłody

- zastanawia się pan Tomasz.

Można więc kupić lodów śmietankowe, czekoladowe, mascarpone, oreo, słony karmel oraz sorbety: cytrynowy z miętą, mango marakuja i truskawkowy. Gałka lodów kosztuje 7 zł. Lokal jest czynny codziennie (oprócz poniedziałków) od godz. 13 do 22. Realizuje też dostawy.

"Kuchenne rewolucje" w 2023 roku

"Przystanek Italia" w 2023 roku przeszedł "Kuchenne rewolucje" Magdy Gessler. Ekipa telewizyjna po raz pierwszy pojawiła się w pizzerii przy Limanowskiego w połowie wakacji. 

reklama

Magda Gessler zmieniła w lokalu niemal wszystko: od wystroju po nazwę (wcześniej knajpka nazywała się "Hot Devil Pizza"). Do wnętrza wprowadziła jasne, kolorowe tapety, ciepłe oświetlenie, drewniane elementy dekoracji.

Na dłuższą metę program nie pomógł

W nowym jadłospisie znalazły się - zaproponowane przez Magdę Gessler - ciabatta z bolognese (za 35 zł), bakłażan z serem gouda i mozzarellą (11 zł) i calabra picante z salami, pomidorami i oliwkami (11 zł). 

Po pierwszej emisji programu z łódzką pizzerią (miała ona miejsce w listopadzie 2023 roku) przewinęły się przez nią tłumy gości. Wszyscy chwalili zarówno smaczne jedzenie, jak i odświeżony wystrój. Niestety, zainteresowanie z czasem osłabło, choć klienci wciąż polecają sobie wzajemnie różne potrawy.

reklama
reklama
Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ

Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM

e-mail
hasło

Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

reklama
Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

Wczytywanie komentarzy
reklama
reklama
logo