Śniadaniownia zajmuje powierzchnię 180 metrów kwadratowych w jednym z budynków po dawnych zakładach włókienniczych Karola Scheiblera. Działa od 23 listopada.
Bułkę przez Bibułkę w łódzkiej Fuzji
Markę została stworzona 12 lat temu przez Aleksandrę i Jacka Dojnikowskich. Pierwszy lokal mieścił się na warszawskim Mokoowie. Z czasem otwarto kolejne śniadaniownie w Warszawie i Konstancinie. Lokal w Łodzi jest szóstym pod marką Bułkę przez bibułkę.
– W Bułkę przez Bibułkę dbamy o dobry początek dnia, wierzymy, że dobre śniadanie z najlepszych składników, pięknie podane w przyjaznej atmosferze i ciepłym wnętrzu sprawi, że można miło zacząć każdy dzień
– mówiła Aleksanra Dojnowska.
W menu znajdziemy słynne bułki przez bibułkę, bajgle, sałatki, zupy oraz koktajle.
Dodajmy, że we wrześniu na terenie Fuzji otworzyła się włoska restauracja – Sartoria Ristorante e Pizzeria. Na miejscu poza pizzą można spróbować włoskich makaronów w różnych wariantach.
Z kolei od kwietnia funkcjonuje tu cukiernia Deseo. To sieć butikowych cukierni, które specjalizują się w monoporcjach.
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.