reklama
reklama

Właściciel "Hot Devil Pizza" był przerażony wizytą Magdy Gessler. Ta wytknęła mu "syf". Zobaczcie, jak wyszła rewolucja na Bałutach

Opublikowano: Aktualizacja: 
Autor:

Właściciel "Hot Devil Pizza" był przerażony wizytą Magdy Gessler. Ta wytknęła mu "syf". Zobaczcie, jak wyszła rewolucja na Bałutach - Zdjęcie główne
Zobacz
galerię
15
zdjęć

reklama
Udostępnij na:
Facebook
Łódź po godzinachTVN emituje powtórki Kuchennych Rewolucji. W czwartek wieczorem zobaczymy odcinek z Łodzi.
reklama

W czwartek 11 lipca zobaczymy odcinek, którego premiera w telewizji miała miejsce jesienią 2023 roku. Ale uwaga! Zmieniła się godzina emisji programu. "Kuchenne rewolucje" w wakacje są emitowane w czwartki o godzinie 20.50.

Magda Gessler ponownie w Łodzi. Na Bałutach mówiła, że to "piekło" 

Dziś TVN emituje odcinek, w którym knajpka na Bałutach "Hot Devil Pizza" zmieniła się w "Przystanek Italia".  Program premierowo został  2 listopada 2023 roku. 

Ekipa telewizyjna po raz pierwszy pojawiła się w pizzerii przy Limanowskiego w połowie ubiegłorocznych wakacji. Kiedy wszyscy byli już dogadani w kwestii szczegółów powstawania programu, pozostało czekać na wizytę restauratorki.
Widać było, że ekipa czuje przed panią Magdą respekt, więc ten nastrój udzielił się i nam. Na początku nie było łatwo, bo zostaliśmy zrugani za brud  - wspomina właściciel bałuckiej pizzeri - Tomasz Heller. 
Magda Gessler wypomniała prowadzącym knajpę, że bardzo się postarali, "aby odstraszyć ludzi". - W lokalu śmierdzi, jest potwornie brudno i nie ma czym oddychać - wyliczała. Dodała, że wnętrze wygląda, jak publiczna toaleta, a kuchnia przypomina prawdziwe piekło – tłuszcz i brud wszędzie. 
 
Aby prowadząca zechciała wejść do kuchni, właściciele musieli ją porządnie wysprzątać. Zajęło im to całą noc. Potem było już lepiej. W ramach swojej dobrej woli i chęci pomocy właścicielowi Gessler postanowiła nawet sprezentować im klimatyzację.
Właściciel przyznał w rozmowie z naszą dziennikarką, że na zmianę nazwy zgodził się od razu. Wcześniej lokal nazywał się "Hot Devil Pizza", co Gessler uznała za przestarzałe.  - Do gustu przypadły mi także zmiany wprowadzone w lokalu, czyli jasne, kolorowe tapety, ciepłe oświetlenie, drewniane elementy dekoracji - mówi wówczas Tomasz Heller.

reklama

Jak się udała kolacja i czy restauratorka przyjęła rewolucje? Dowiecie się tego z odcinka, którego powtórkę będzie można zobaczyć już dzisiaj.  

 

reklama
WRÓĆ DO ARTYKUŁU
reklama
Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

Lubisz newsy na naszym portalu? Załóż bezpłatne konto, aby czytać ekskluzywne materiały z Łodzi i okolic.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

reklama
Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

Wczytywanie komentarzy
reklama
reklama