Najlepsze naleśnikarnie w Łodzi. Te lokale polecili goście
O udanych naleśnikach możemy mówić jeśli potrawa spełnia dwa warunki. Ich sekretem jest jest oczywiście ciasto, które powinno być delikatne, miękkie i puszyste.Idealnym towarzyszem dobrego ciasta jest pyszny farsz podawany na słono i słodko. Polacy uwielbiają jeść naleśniki z domowymi powidłami i owocami. Bardziej odważni kompozycję uzupełniają bitą śmietaną lub polewą z czekolady.
Ogromną popularnością cieszą się również wytrawne farsze np. z mięsem, zapiekane z warzywami i serem czy grzybami.
Łódzki Manekin to jedna z najpopularniejszych naleśnikarni, do której ustawiają się długie kolejki. Jakie inne lokale zyskały sympatię gości?
Kierowni opiniami pozostawionymi przez użytkowników Google oraz własnymi doświadczeniami związanymi z łódzką gastronomią stworzyliśmy zestawienie najlepszych naleśnikarni. Jest wśród nich Wasza ulubiona?
Sprawdźcie w naszej galerii.
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.