Bałucka pizzeria się zamyka. Przez kiepską lokalizację?
- Nie mam już personelu. Szukam innej pracy. Pewnie pobędę tu jeszcze miesiąc, może dwa
- mówi Tomasz Heller, właściciel pizzerii.
Pan Tomasz uważa, że główną przyczyną porażki jego biznesu była kiepska lokalizacja.
- Liczyłem, że się uda. Niestety nie wyszło
- dodaje.
Bałucka pizzeria się zamyka. Magda Gessler zmieniła wszystko
Ekipa telewizyjna po raz pierwszy pojawiła się w pizzerii przy Limanowskiego w połowie ubiegłorocznych wakacji. Magda Gessler zmieniła w lokalu niemal wszystko: od wystroju po nazwę (wcześniej knajpka nazywała się "Hot Devil Pizza"). Do wnętrza wprowadziła jasne, kolorowe tapety, ciepłe oświetlenie, drewniane elementy dekoracji.
Bałucka pizzeria się zamyka. Zainteresowanie z czasem osłabło
Pizzeria jest niewielka, ale przytulna. Po wejściu w oczy rzuca się... pranie rozwieszone pod sufitem. To nawiązanie do widoku włoskich uliczek, na których często między oknami na piętrach wywiesza się ubrania do wyschnięcia. W nowym jadłospisie znalazły się - zaproponowane przez Magdę Gessler - ciabatta z bolognese (za 35 zł), bakłażan z serem gouda i mozzarellą (11 zł) i calabra picante z salami, pomidorami i oliwkami (11 zł).Po pierwszej emisji programu z łódzką pizzerią (miała ona miejsce w listopadzie 2023 roku) przewinęły się przez nią tłumy gości. Wszyscy chwalili zarówno smaczne jedzenie, jak i odświeżony wystrój. Niestety, zainteresowanie z czasem osłabło.
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.