Restauratorka modernizowała pizzerię Antonio na łódzkich Kozinach od 23 do 25 kwietnia. To był bardzo intensywny czas dla pracowników lokalu.
- Finałowa kolacja skończyła się około północy. Ja byłam w domu o 4 nad ranem
- mówiła Beata Miłosz, właścicielka pizzerii.
Magda Gessler na łódzkich Kozinach
Kobieta przyznaje, że od czasu rewolucji jest lepiej. Przypomnijmy, że do programu zgłosiły ją dorosłe dzieci i to w momencie, gdy myślała o zamknięciu interesu.
- Tuż po przyjeździe pani Magdy był boom. Przyjeżdżały do nas osoby z różnych części miasta. Teraz się uspokoiło, ale jest na pewno lepiej niż przed wizytą pani Magdy
- dodawała Beata Miłosz.
To była prawdziwa rewolucja dla pizzerii na łódzkich Kozinach
Co się zmieniło w pizzerii na Kozinach po wizycie restauratorki? Po pierwsze wystrój. Wcześniej dominowały w nim brązy, teraz są kolory żółty i pomarańczowy, do tego fototapety rodem z Włoch.Pod drugie menu, zamiast 74 pizz, są trzy według przepisu Magdy Gessler, dziewięć ekipy Antonio, do tego krem z pomidorów i deska serów i wędlin włoskich.
Wśród pizz, które wykonywane były pod okiem Magdy Gessler, jest pikantna, z włoskim salami, grillowaną papryką, pomidorkami koktajlowymi, serem włoskim Tallegio i różowymi oliwkami.
Sześć tygodni po rewolucji Magda Gessler wróciła na Koziny, by sprawdzić jak radzi sobie ekipa Antonio Ciao Ciao Pizza.
- Jesteśmy po ponownej wizycie pani Magdy Gessler. O tym, jak przebiegły kuchenne rewolucje naszym lokalu dowiecie się Państwo w emisji programu"
- informuje Antonio Ciao Ciao Pizza.
Odcinek z łódzką pizzerią ma zostać wyemitowany jesienią.
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.