Chociaż do Łodzi Papa Diego wkroczył po raz pierwszy, to w całej Polsce ma już 14 lokali. Aromatycznymi daniami rodem z Meksyku mogą się częstować mieszkańcy Gdańska, Warszawy, Wołomina, Poznania, Pruszkowa, Opola i Katowic.
Kuchnia meksykańska opiera się głównie na kukurydzy i roślinach strączkowych i różnych odmianach papryki chili. Typowymi daniami i składnikami kuchni meksykańskiej są m.in. burrito, guacamole, nachos, salsa, tacos i tortilla.
W Papa Diego nie zabraknie także zaskakujących kompozycji podawanych w czterech odsłonach: popularnego taco, sycącego burrito, pysznej quesalilli z ciągnącym się serem i modnym burrito bowl w wersji fit.
A czy Wy skorzystaliście już z nowej restauracji w Manufakturze? Podzielcie się swoimi opiniami!
źródło: Manufaktura
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.